Krachtstroom laten aanleggen in Dordrecht?

Veel mensen hebben niet van het begrip krachtstroom gehoord. Toch komt dit in veel situaties goed van pas. Bent u bijvoorbeeld van plan om een apparaat aan te schaffen dat veel stroom verbruikt? Denkt u misschien aan een inductiekookplaat aansluiten? Krachtstroom aanleggen kan in deze situatie een zeer goede mogelijkheid zijn. Het aansluiten van deze stroom kunt u het best aan specialisten overlaten. Viking Elektra staat hiervoor in Dordrecht en omgeving voor u klaar.

Krachstroom: wat is dat eigenlijk?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is krachtstroom geen speciaal soort elektriciteit. Het is hetzelfde als ‘normale’ stroom, met één verschil: de stroomsterkte is hoger. Bij de standaard stroom gaat het om 230 volt, terwijl een krachtstroomaansluiting 230/400 volt heeft. De stroom wordt in dit geval aangesloten tussen een 3 fase aansluiting en een nulaansluiting. De spanning tussen deze fasen onderling bedraagt rond de 400 volt, en die tussen de fase en de nul 230 volt. Daardoor kan krachtstroom meer vermogen leveren dan uw standaard voltaansluiting doet.

Krachtstroom aansluiten

Heeft u het idee opgevat om een zwaar elektronisch apparaat te gaan gebruiken? Dan kan krachtstroom aansluiten een goede keuze zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit biedt? Neem dan gerust contact met ons op. We komen dan bij u in de regio Dordrecht langs en vertellen u alles over de opties. Als blijkt dat krachtstroom in uw situatie meerwaarde biedt, leggen wij dit vervolgens met plezier voor u aan.