Direct een elektricien nodig in Dordrecht?Bel 010 600 1170Of vul het formulier in

Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast uitbreiden Dordrecht

Zou u een extra stroomgroep willen hebben vanwege het gebruik van veel zware apparatuur of problemen met de bestaande verdeling? Het is om verschillende redenen aan te raden om de groepenkast aan te laten passen. Voor een snelle, voordelige en professionele uitbreiding van uw groepenkast in Dordrecht staat Nastronic voor u klaar; de specialist die u nodig heeft.

Extra groepen aanleggen Dordrecht

Als u van plan bent om extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, te installeren, kan dit problemen veroorzaken voor uw bestaande stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te voorkomen, kan het soms noodzakelijk zijn om een extra groep aan te leggen in deze situaties. Indien u opteert voor zonnepanelen zal een extra groep nodig zijn.

Het kan slim zijn om in Dordrecht een extra groep aan te leggen wanneer u bezig bent met het moderniseren of aanpassen van uw woning. Zorg ervoor dat er maximaal vier groepen zijn die onder een aardlekschakelaar vallen. Het installeren van een extra aardlekschakelaar kan dus ook een extra klus vormen.

Bent u op zoek naar extra groepsuitbreidingen of wilt u ondersteunend advies ontvangen? Zoek niet verder, bij Nastronic vindt u de juiste hulp! Onze ervaren elektriciens beschikken over alle benodigde kennis met betrekking tot groepenkasten en staan klaar om u de juiste ondersteuning te bieden.

Heeft u vragen over de beschikbare mogelijkheden, de noodzaak en de investering? Laat het ons weten en neem contact op met Nastronic. Voor het achterlaten van een bericht via het contactformulier op de website, kunt u ons bereiken. Een van onze teamleden zal spoedig reageren op uw aanvraag. Als u liever belt voor contact, dan is dat een optie! Bel 010 600 1170 voor een snelle verbinding.

Bent u op zoek naar een elektricien? In Dordrecht en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Nastronic
In Dordrecht en omgeving helpt Nastronic met uw groepenkast

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn meerdere redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Dordrecht van belang kan zijn. Kookt u bijvoorbeeld al elektrisch, maar wilt u ook een grote Amerikaanse koelkast aansluiten? Het kan voorkomen dat al uw keukenapparatuur niet meer voldoende stroom krijgt van de keukengroep.

Een extra groep toevoegen aan uw groepenkast kan nodig zijn vanwege het intensieve stroomverbruik in uw huis. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan dat bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het inschakelen van een tv, een stereoset en meerdere (spel)computers op dezelfde stroomgroep. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan het uitbreiden van de groepenkast veel verlichting bieden op uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Het is van belang om te kijken naar uw verbruik en de huidige groepenindeling om te bepalen hoeveel stroomgroepen nodig zijn in uw woning. Verscheidene woningen hebben elektrische circuits toegewezen aan specifieke zones van het huis. In moderne huizen met veel zware apparatuur zult u spoedig problemen waarnemen, zoals in de wasruimte of keuken.

Het inschatten van het ideale aantal groepen voor uw huis vooraf is niet eenvoudig. De grootte van uw gezin kan bepalend zijn voor het aantal benodigde stroomcircuits. Een groot huishouden zal op meerdere posities in de woning gemakkelijk meerdere apparaten tegelijk benutten.

Met de expertise van onze elektriciens krijgt u inzicht in het aantal groepen dat nodig is voor een efficiënte elektriciteitsvoorziening. Laat ons u assisteren bij het effectief verdelen van stroomgroepen op basis van uw gebruiksprofiel. Zo weet u zeker dat u gebruik kunt maken van uw elektra zonder onwelkome onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Nastronic

Een professionele elektricien kan u goed van dienst zijn bij elektra werkzaamheden. Een ervaren en deskundige specialist zorgt voor een veilige installatie en een goed werkend systeem. Met Nastronic heeft u toegang tot een professionele en ervaren monteur.

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het op de juiste manier uitbreiden van uw groepenkast in Dordrecht. Onze vakbekwame monteurs van Nastronic zijn snel ter plaatse om aandachtig naar uw wensen te luisteren. Het inschakelen van onze diensten kan eenvoudig door te bellen naar 010 600 1170 of het contactformulier in te vullen.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Misschien wilt u wel erg zware elektronische installaties laten plaatsen in uw huis. Een inductiekookplaat, een eigen sauna en een oplaadpunt voor een elektrische auto behoren tot deze installaties. Deze installaties zijn vele malen zwaarder dan standaard apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Wanneer u deze apparaten installeert, is het niet afdoende om slechts een extra groep aan te sluiten in de groepenkast. Apparaten zoals een inductie kookplaat van hoge kwaliteit werkt op zogeheten ‘krachtstroom’. Als u overweegt om dit soort apparatuur te installeren, kunt u ons benaderen om krachtstroom aan te leggen in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je een groepenkast laten aanpassen?

Indien er meer energie nodig is in uw huishouden, kunnen er extra groepen worden geïnstalleerd. In sommige gevallen is het een goede keuze om de groepenkast volledig te vervangen.

Kunt u eigenhandig een extra groep installeren?

Zonder de juiste kennis en ervaring is het gevaarlijk om met elektriciteit te prutsen. Voor uw eigen veiligheid in huis wordt het ten zeerste afgeraden om dit te doen.

Tot hoeveel groepen mag je maximaal monteren in je groepenkast?

Een groepenkast kan maximaal 12 groepen bevatten. Voor elke hoofdschakelaar in de groepenkast geldt een maximum van 4 groepen die kunnen worden geïnstalleerd.

Kunt u enkele zware elektronische apparaten benoemen?

Om problemen te voorkomen, is het verstandig om zware elektronische apparatuur op aparte groepen aan te sluiten. Denk aan de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1170

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


Logo van VCA
Logo van NEN 3140
VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on timeHe even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy.I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft.Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attentAfspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was.Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk.Communicatie verliep vlot en soepel.En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen.Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.