Teamfoto Nastronic
Groepenkast Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast Dordrecht

Zoekt u een partij in Dordrecht die een groepenkast kan vervangen of uitbreiden? Wellicht heeft u een gedateerd exemplaar of heeft u kortgeleden nieuwe elektrische apparatuur aangeschaft. U kunt uw groepenkast het beste aanpakken om deze redenen.

Vraag onze hulp aan voor ondersteuning hierbij, de elektriciens van Nastronic helpen u graag. Bel 010 600 1170 voor een afspraak of doe eerst een offerteaanvraag via het contactformulier. Dan zorgen we voor een goed functionerende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Dordrecht?

De twee meest voorkomende redenen dat mensen een groepenkast laten vervangen zijn veiligheid en gebruiksgemak. De levensduur van een gemiddelde groepenkast bedraagt doorgaans 15 tot 20 jaar. Met een groepenkast op leeftijd krijgt u sneller te maken met problemen en is het risico op een onveilige situatie groter.

Soms kunnen schakelaars ontvlammen en weigeren aardlekschakelaars dienst. Hierdoor ontstaat er een risico op brandgevaar en levensbedreigende situaties. Er is echter meer dan dat.

Omdat we steeds meer en krachtigere elektrische apparaten gebruiken heeft een gedateerde groepenkast het moeilijk. Als er meerdere apparaten uit eenzelfde groep op hetzelfde moment worden gebruikt kan dat tot overbelasting leiden. Met het gevolg dat er stoppen uitslaan.

Bent u op zoek naar een elektricien? In Dordrecht en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Nastronic
In Dordrecht en omgeving helpt Nastronic met uw groepenkast

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Dordrecht?

Als er een aantal groepen overbelast zijn wil dat nog niet direct zeggen dat de groepenkast definitief vervangen moet worden. Vaak is het ook mogelijk om de huidige groepenkast uit te breiden. Als dit gebeurt, voegen we een of meerdere groepen toe.

Op deze wijze wordt de stroom gelijkmatiger verdeeld over de groepen. En wanneer u veeleisende elektronica als een sauna of een jacuzzi in huis haalt maken we daar een aparte groep voor. Eenzelfde mogelijkheid bestaat wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om over te stappen op elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Elke woning en ieder pand is voorzien van een groepenkast. Dit is de plaats waar de stroom het huis binnenkomt en vervolgens via verschillende groepen wordt verdeeld. Elke groep levert dus stroom aan een bepaald gedeelte van de woning.

Als er meerdere apparaten van dezelfde groep op hetzelfde moment worden ingezet bestaat er een kans op overbelasting. Als er sprake is van kortsluiting of overbelasting bij een bepaalde groep schiet de groepstop uit. En mocht dat niet gebeuren, de aardlekschakelaar. Het is dus een beschermingsmechanisme dat ervoor zorgt dat er geen grotere problemen ontstaan door overbelasting.

Contact met Nastronic voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Dordrecht

Wilt u de risico's op een gevaarlijke situatie zoveel mogelijk beperken door uw oude groepenkast tijdig te laten vervangen? Of wilt u de groepenkast uitbreiden voor meer gebruiksgemak van uw elektrische apparaten. Als u in Dordrecht woont, is Nastronic uw betrouwbare partner. Neem telefonisch contact met ons op via 010 600 1170 of vraag direct een offerte aan via het contactformulier.

Nastronic staat voor u klaar in Dordrecht
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1170

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.