Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Krachtstroom aanleggen in Dordrecht

Wanneer u wilt beginnen met koken op een elektrische kookplaat of als u een laadpaal aan huis wilt, bieden wij de juiste oplossingen. Wanneer u meer energie verbruikt dan wat een normale aansluiting kan leveren. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van krachtstroom en een 3-fase aansluiting in Dordrecht.

Het verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting

In veel situaties worden de benamingen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting in dezelfde context gebruikt. Er is een subtiel verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting. Krachtstroom is eigenlijk enkel bedoeld voor het voeden van zeer zware machines. Bij het gebruik van krachtstroom in woonhuizen wordt doorgaans gekozen voor een 3-fasen aansluiting.

Met een 3-fasen aansluiting krijgt u de beschikking over een stroomsterkte van 25 ampère. Dit vermogen is verdeeld over drie fasen. Met deze toegevoegde spanning is het nu mogelijk om apparaten te gebruiken die een hogere energiebehoefte hebben, doordat de groepenkast nu drie keer 230 volt (elektrische spanning) ontvangt in plaats van slechts een keer 230 volt. Dankzij de toegevoegde spanning kunt u nu apparaten gebruiken die meer energie behoeven.

Een bubbelbad, sauna of inductiekookplaat zijn uitstekende keuzes. Als u een reguliere aansluiting heeft, kunnen dergelijke apparaten meteen voor overbelasting zorgen. Het feit dat de stroomvoorziening nu verdeeld wordt over 3 fasen zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

Bent u op zoek naar een elektricien? In Dordrecht en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Nastronic

Krachtstroom aanleggen bovenop een 3-fasen aansluiting

Wanneer u van plan bent om zeer krachtige machines te gaan gebruiken, is het noodzakelijk om krachtstroom naast een 3-fasen aansluiting te hebben. Met deze apparaten wordt niet alleen meer energie verbruikt, maar is ook een hogere stroomspanning nodig. Voor deze machines is de standaardspanning van 230 volt, die gebruikt wordt voor onze huishoudelijke apparaten, ontoereikend.

Met krachtstroom krijgt u de mogelijkheid om te werken met een spanning van 400 volt. Pas als uw groepenkast is aangepast, kunt u gebruik maken van krachtstroom. Enkel nadat dit is volbracht, kunnen de zware machines worden geactiveerd.

Aanpassingen van netbeheerder nodig?

Bij het verkrijgen van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting speelt niet alleen een elektricien, maar ook uw netbeheerder een cruciale rol. Als u uw aansluiting wilt verzwaren, kunt u dat hier aanvragen. Zorg ervoor dat de groepenkast een 3-fasen hoofdschakelaar heeft, dit is noodzakelijk voor een goede werking.

Als er nog geen schakelaar aangesloten is, kan Nastronic dit voor u in orde maken. Bovendien moeten apparaten die gebruik maken van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting worden aangesloten op het Perilex stekkersysteem en de bijbehorende stopcontacten. Het stekkersysteem zorgt ervoor dat de spanning gelijkmatig verdeeld wordt over de verschillende fasen.

Hulp inschakelen van Nastronic

Wij zetten ons volledig in om uw nieuwe aansluiting perfect te maken bij Nastronic en nemen alle noodzakelijke stappen. Als u behoefte heeft aan een aansluiting voor krachtstroom, 2 fasen of 3 fasen, kunt u ons altijd bereiken op 010 600 1170. Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te bellen op 010 600 1170.


Nastronic staat voor u klaar in Dordrecht
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1170

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor krachtstroom aanleggen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.