Teamfoto Nastronic
Stroomstoring Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Stroomstoring Dordrecht

Heeft u hinder van stroomuitval in Dordrecht en heeft u snel hulp nodig? Onze professionele elektriciens zijn direct beschikbaar voor spoedeisende werkzaamheden, ook buiten kantooruren! Onze deskundige personeel heeft razendsnel de reden van uw stroomstoring ontdekt en verholpen.

Wij begrijpen de frustratie van een stroomstoring in huis maar al te goed. De koelkast werkt niet, u kunt niet werken op de computer en wellicht functioneert de verwarming niet. Onze monteurs zijn voortdurend onderweg en kunnen binnen de kortste keren bij u zijn.

Zoekt u dringend een elektricien voor hulp bij een stroomstoring in Dordrecht? Bel snel 010 600 1170 om direct contact met een medewerker te maken. Zo bent u snel weer voorzien van de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Dordrecht snel verholpen

Bij elektra storingen in Dordrecht handelen we direct om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Niemand houd ervan als de elektriciteit niet werkt en dat weten wij bij Nastronic maar al te goed. Een kortere storing zorgt ervoor dat u vlugger weer kunt doen wat u wilt.

We kunnen helaas niet altijd onmiddellijk alle storingen oplossen. Het kan gebeuren dat de reden van het probleem wat gecompliceerder is of dat het ineens veel drukker is dan gewoonlijk. Wij zetten alles op alles om u zo snel en goed als we kunnen bij te staan.

Stekkerproef

Het komt weleens voor dat mensen stroomstoringen en kortsluiting door elkaar halen. Hier zit het mankement niet in de stroomtoevoer of -verdeling. Kortsluiting wordt veelal in gang gezet door een specifiek apparaat.

Om te weten of er kortsluiting is en dit zelf op te lossen, voer een stekkerproef uit. Hiermee isoleert u de oorzaak van het probleem. Klik op de link om te zien hoe u een stekkerproef correct kunt uitvoeren.

Bent u op zoek naar een elektricien? In Dordrecht en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Nastronic

Spoed storingsdienst Nastronic

Bij ons bedrijf staat er altijd een spoeddienst paraat voor storingen. Bij Nastronic weet u zeker dat de storing snel en efficiënt wordt opgelost door onze deskundige storingsmonteurs. Met Nastronic wordt de storing prompt geïdentificeerd en verholpen.

In het geval dat het niet lukt voor ons om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreid netwerk van direct beschikbare elektriciens die deze klus meteen kunnen oppakken. Waarom nog wachten? Bel onmiddellijk 010 600 1170 voor directe hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

In uw woning zijn er verschillende mogelijke oorzaken voor stroomuitval. Dit maakt het soms een ingewikkelde taak om zelf de storing op te sporen en te verhelpen. Om zo effectief en snel mogelijk hulp te ontvangen, raden wij aan om alvast enkele zaken zelf te onderzoeken.

Begin met een stekkerproef uit te voeren. Haal alle stekkers van de uitgevallen groep uit het stopcontact en probeer daarna de groep opnieuw in te schakelen. Als dit succesvol is, kunt u de stekkers één voor één opnieuw in het stopcontact stoppen, totdat de groep weer uitvalt.

Als dit niet helpt of gaat de stroom helemaal niet meer aan? Check ook of uw buren nog stroom ontvangen. Ligt het probleem bij de netbeheerder als uw buren ook kampen met stroomuitval?

In het geval dat de stroomstoring door de netbeheerder is veroorzaakt, kan een elektricien u helaas niet ondersteunen. U kunt hier dan enkel een melding van maken door contact met de netbeheerder op te nemen. Geduldig wachten is de enige optie totdat de stroom weer hersteld is.

Laat Nastronic uw stroomuitval oplossen

Heeft u thuis te maken met een groep die is uitgevallen of zelfs met een complete stroomstoring? Mocht het probleem niet herleidbaar zijn naar een aangesloten apparaat of de netbeheerder, zullen onze ervaren elektriciens snel ter plaatse zijn om u te ondersteunen. Onze deskundige elektriciens van Nastronic zijn direct inzetbaar om u te helpen.

Onze storingsdienst is voortdurend onderweg om bij spoedgevallen snel ter plaatse te zijn. Laat ons weten wat er aan de hand is door te bellen naar 010 600 1170, zodat we snel een monteur naar u kunnen sturen. Zo bent u ervan verzekerd dat u snel weer gebruik kunt maken van de stroomvoorzieningen in huis.

Veel gestelde vragen

Na hoeveel tijd verliest een koelkast zijn kou bij stroomuitval?

Het varieert tussen koelkasten, maar de meeste blijven toch wel 12 tot 24 uur koud. Voor de maximale koelte in de koelkast, open deze zo min mogelijk.

Blijft de inhoud van een vriezer nog voldoende bevroren bij stroomonderbreking?

Diepvriesvoedsel blijft tot ongeveer 24 uur goed bevroren in een vriezer die niet is aangesloten. Houd de vriezer gesloten om zo weinig mogelijk kou te verliezen.

Hoe kan ik zelf ingrijpen bij een stroomstoring in huis?

Als de elektriciteit plotseling uitvalt, is het verstandig om eerst een stekkerproef uit te voeren. Kijk ook of u de schakelaar in de groepenkast omhoog kunt zetten en of uw buren electra hebben.

Nastronic staat voor u klaar in Dordrecht
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1170

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.