Een duurzamer huis met eenvoudige aanpassingen

U kunt uw woning op verschillende manieren duurzamer maken, zowel met kleine als grote aanpassingen. Er zijn verschillende opties voor het verduurzamen van je huis waar de elektricien u bij kan helpen. U kunt overwegen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te installeren.

Wat moet u weten over elektrisch koken in uw huis?

Verkeert uw verlichting in een slechte staat of staat er een renovatie van uw woning op de planning?Wacht niet langer en maak uw huis groener door de verlichting aan te passen. Zorg voor een energiezuinig huis door op alle plekken Led-verlichting te installeren.

Met Led-verlichting kunt u uw energiegebruik drastisch verminderen, tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Dit heeft als voordeel dat u kunt besparen op uw energiekosten, wat voor iedereen gunstig is. Led-lampen hebben daarnaast een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken: de toekomst van duurzaam wonen!

Het is mogelijk om in uw huis elektrisch te koken, maar dit kan wel enige aanpassingen vereisen. Een voorbeeld hiervan is de meterkast of de toevoer van stroom. Voor het gebruik van de kookplaat moet de meterkast voldoende stroom kunnen genereren.

Door een elektricien in te schakelen, kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dergelijke problemen te voorkomen, kunt u het beste een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. Bij het koken op gas gaat enige elektriciteit verloren, terwijl dit niet het geval is bij het koken met elektriciteit.

Tips om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen

Als u uw huis wilt verduurzamen, is het plaatsen van zonnepanelen op het dak een goede optie. Denkt u eraan om duurzame aanpassingen te doen aan uw huis? Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn goede mogelijkheden. Het is essentieel dat u goed onderzoek doet naar de geschiktheid van uw dak voordat u zonnepanelen laat plaatsen.

Gemiddeld genomen heeft u 15 panelen nodig, dit hangt echter af van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Binnen een tijdsbestek van 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen meestal terugverdiend. Het is belangrijk om te beseffen dat de zonnepanelen onderhoud nodig hebben om optimaal zonnestralen te kunnen opvangen.

Snel een medewerker spreken?

Bel 010 600 1170

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Overbelasting van de elektriciteit vermijden
> Tips om een stroomstoring op te lossen
> Het plaatsen van krachtstroom in uw woning